Alles van Schijndel
Bekijk de agenda

Zondag 25 maart Schijndel één catwalk

Zondag 25 maart Schijndel één catwalk
Schijndel Geplaatst 24 maart 2012

BRUISENDE MODESHOWS ZETTEN VOORJAARSTREND. WINKELS OPEN VAN 12.00 TOT 17.00 UUR.

Op de twee grote winkellocaties in Schijndel worden zondag 25 maart de nieuwste voorjaarscreaties voor mannen, vrouwen en kinderen, ontworpen door designers en gerealiseerd door de vaardige handen van vele modinettes, voor een breed publiek geshowd onder het motto Fashion Street Event. Zowel in het centrum als in de Molenstraat zullen de talloze creaties, extra gekleurd door de voorjaarszon, het straatbeeld bepalen. Het voorjaar prikkelt, lonkt, daagt uit om ook het lichaam een nieuwe uitstraling te geven. Het voorjaar doet immers alles bloeien.

De modezaken van Schijndel schotelen de bezoekers aan de modezondag van 12.00 tot 17.00 uur een breed, kleurrijk, creatief fantasievol palet voor waardoor er voor ieder, jong en oud, groot en klein, man, vrouw of kind, een keuze te bepalen valt waardoor eenieder er "gekleurd" op zal staan.

DOORLOPENDE SHOWS OP OVERDEKTE CATWALK

"Het wordt als het ware één grote catwalkshow waar de vaart er goed in zal zitten. Het strak opgestelde draaiboek geeft om het half uur een show van een van de deelnemende modezaken. Bij de mode betrek je naast modellen uiteraard ook opticiëns, het coiffer, het schoeisel, de visagisten en de accessoires. We maken gebruik van Schijndelse, professionele, semiprofessionele modellen , mannen en jongens, vrouwen en meisjes, kinderen, ouderen. We hebben ook modellen die voor de fun meedoen en dat maakt een show ook charmant en verrassend.

Alle maten zijn vertegenwoordigd," aldus modecommissielid Mariam Janssen die op het gebied van mode en shows de nodige sporen heeft verdiend. Vanaf haar vijftiende hangt de mode als een sluier om haar heen. De modewereld met al haar facetten is haar niet vreemd. Ze is zeer content met het feit dat er middels het Citymanagement Schijndel een dergelijke openluchtshow wordt gegeven. Miriam: "Elke modezaak kan een eigen stempel op de show drukken, kan de eigen identiteit showen. Dus voldoende variatie en dus een grote keuze.

In het centrum ligt de overdekte catwalk bij de HEMA. Het publiek kan de shows gadeslaan van onder grote parasols. Ladyspeaker is Conny Nelissen en er is een groot terras waarop men kan neerstrijken en men kan smullen van lekkere kaashapjes. Heel veel zaken geven op de een of andere manier hun bijdrage. Als dj hebben we Ton v.d. Hoogenhof aangetrokken."

FAMILY FEELING IN MOLENSTRAAT

Miranda Wijkhuisen zit in de modecommissie voor de locatie Molenstraat. Ook zij ziet het helemaal zitten. "Wij hebben aan onze modezondag de titel Family Feeling gegeven. Naast het show- en muziekelement leggen wij ook de nadruk op gezelligheid. Met z'n allen, jong en oud, gezellig een middagje genieten van een gevarieerde modeshow. In de Molenstraat ligt onze catwalk waar talrijke creaties worden getoond. Ja...zelfs voor hondjes! Het onder- ons-gevoel komt ook tot uitdrukking in het feit dat we voor de kleine bezoekers een draaimolen laten rondzwieren. Er komt een uitgebreid terras en er is een autoshow. Ook op deze locatie leveren winkels op hun specifieke wijze een bijdrage. Nelleke, je weet wel van Omroep Brabant, je mag ook Christel zeggen, is onze ladyspeaker. De modellen zijn allemaal eigen mensen en klanten."

De winkels zijn ook van 12.00 tot 17.00 uur geopend. In de diverse zaken liggen programmaflyers op de toonbank.

Schijndel.allesvan.nl


Meer informatie | Alles van Schijndel

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Van Kruijsdijk Notarissen Schijndel
Tobre Tuinmeubelen Schijndel
Werk in Meierijstad
Glazen Schuifwand
Totalpetshop Sint-Oedenrode