Alles van Schijndel
Bekijk de agenda

Jazzband MeierijstadAdresgegevens Jupiter 14
5482XD Schijndel
Telefoon
T +31 735493693

Jazzband Meierijstad

 

In het jaar waarin de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel hard werken aan een samengaan per 1-1-2017 heeft een groep muzikanten uit diezelfde gemeenten het kunstje al geflikt.

Jazzband Meierijstad 

De band bestaat logischerwijs uit muzikanten uit Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Schijndel is de hofleverancier met Kees Keetels, Kees Kooijmans, Nico van Engelen en Hans van Liempd. Laatst genoemde is overigens van geboorte een Rooienaar. Wim van Leur levert de Veghelse muzikale inbreng en Ton Pennings laat zien welke muzikale talenten Sint-Oedenrode kent.

Al een tijd lang repeteert de band iedere dinsdagochtend in Schijndel ten huize van Hans van Liempt. De 6 muzikanten kunnen allen terug zien op een rijk en lang muzikaal verleden, enkelen zelfs een internationaal verleden. De heren zijn al best op leeftijd, maar ze hebben nog volop ambities en zin om muziek te maken.

Jazzband Meierijstad zal vanaf heden regelmatig te zien en te horen zijn bij evenementen, bij jazz-events, tijdens themamarkten of gewoon ergens in het centrum van een dorp om toeristen en winkelend publiek wat extra vermaak te bezorgen.

Het spreekt voor zich dat ze het meest te zien en te horen zullen zijn in Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel in Meierijstad dus

Jazzband Meierijstad is ook te contracteren voor feestjes en partijen.

 


« terug