Alles van Schijndel
Bekijk de agenda

Jos van Kasteren Natuursteen SchijndelAdresgegevens Madame Curieweg 11
5482TL Schijndel
Telefoon
T 0735477449
F 0735479130

Jos van Kasteren Natuursteenbedrijf in Schijndel vakman en specialist voor alles op het gebied van grafmonumenten, grafzerken gedenkstenen en urnen.Een kei in het bewerken van natuursteen.

Natuursteen: natuurlijke eerlijkheid al duizenden jaren

Meer dan 20 jaar is Jos van Kasteren werkzaam in het op verschillende manieren bewerken van allerlei soorten natuursteen zoals: graniet, marmer, leisteen en hardsteen. Ruim 15 jaar doet Jos dat als zelfstandig ondernemer in zijn bedrijf aan de Madame Curieweg.

 
De kernactiviteit is het ontwerpen en produceren van gedenkstenen of grafmonumenten. Jaarlijks vinden velen bewoners  uit de regio de weg naar de showroom waar een keuze kan worden gemaakt uit het royale aanbod. 

Wat velen naar de Madame Curieweg trekt is de persoonlijke benadering en het maatwerk. De wensen van de klant worden vertaald in een eigen ontwerp.

Behalve voor gedenkstenen kan men bij Jos van Kasteren ook terecht voor verschillende andere natuursteenproducten zoals, trappen, dorpels, tafels, vensterbanken, schouwen, openhaardbekleding.


Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en typen natuursteen.

Met natuursteen voegt U een tijdloze dimensie toe aan uw woning of tuin. Een mooie vloer in uw woning, een tuintafel of bank, een natuurstenen terras. 

Natuursteen: tijdloos en makkelijk toepasbaar. 

U bent van harte welkom aan de Madame Curieweg


« terug


Grafstenen - Natuursteen - Overige