Alles van Schijndel
Bekijk de agenda

Van Kruijsdijk Notarissen SchijndelAdresgegevens Sint-Jorisplein 1
5481AS Schijndel
Telefoon
T 0735492570
F 0735498875

Van Kruijsdijk Notarissen

U gaat naar een notaris, wanneer u voor een belangrijke beslissing in uw leven staat. Dat vraagt om vertrouwen. In een open communicatie bieden wij u de ruimte om uw vragen en wensen goed af te kunnen stemmen. Dat vormt voor ons de basis om mee te denken en te werken aan optimale oplossingen. Wij geloven in juridisch maatwerk, dat past bij concrete situaties van cliënten.

Dat is waar Van Kruijsdijk Notarissen graag voor wil staan.

Daarbij zijn onze wortels in deze regio voor ons en voor U een groot voordeel.

Onze tarieven zijn concurrerend aan die van onze collega's.


Voor welke zaken naar Van Kruijsdijk Notarissen?

Kan ik mijn kinderen nu al laten genieten van een deel van hun toekomstige erfenis? Hoe voorkom ik dat erfgenamen na mijn overlijden veel successierecht moeten betalen? Hoe beheer ik de zeggenschap over mijn vermogen?

Op juridisch en fiscaal gebied (successierecht, schenkingsrecht en erfrecht), kunnen we samen met u een nauwkeurige afweging maken tussen de voor- en nadelen van het overhevelen van vermogen. Door al tijdens uw leven vermogen over te dragen kan veel belasting worden bespaard.

Wat leg je vast in een samenlevingscontract? Wat zijn de voordelen van trouwen op huwelijkse voorwaarden en trouwen in gemeenschap van goederen? Hoe kunnen we de zorg voor onze kinderen veilig stellen?

Een huwelijk, kinderen opvoeden en verzorgen, een scheiding, allemaal zaken waar je maar beter goede afspraken over maakt. Wij kunnen u daarin bijstaan. Of het nu gaat om een samenlevingscontract, een voogdijregeling of huwelijks- en partnerschapvoorwaarden, wij zorgen voor duidelijke afspraken, in begrijpelijke taal. U weet waar u voor tekent.

Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop van een woning en het aangaan van een hypothecaire lening?

Welke ondernemingsvorm past bij mijn bedrijf?
Hoe houd ik controle over mijn onderneming bij samenwerking of bedrijfsopvolging?Met al uw vragen op bovengenoemde terreinen kunt u bij ons terecht, schroom niet om even de telefoon te nemen!.

 
Van Kruijsdijk Notarissen is u graag van dienst.

 


« terug


Notarissen